Domeinnaam verkopen

Domeinnaam verkopen

Heb je een .nl domeinnaam in bezit die je wilt verkopen? Dan is het erg lastig om de juiste koper op het juiste moment te vinden. Zeker in Nederland is de markt niet heel groot. De Facebook Domeinnamengroep van John Klokgieter is in Nederland de grootste en meest actieve community waar je succesvol jouw domeinnaam kunt aanbieden en verkopen.

Je kun jouw domeinnamen aanbieden op platformen als Domains.nl of DomeinShop.nl. Ook is de Facebook Domeinnamengroep van John Klokgieter een unieke plek waar eigenaren van .nl domeinnamen hun domeinnamen kunnen aanbieden en verkopen. De groep biedt eigenaren de mogelijkheid om hun domeinnaam in één keer te verkopen of op maandelijkse termijnen af te betalen.

Bemiddelingsservice verkopen .nl domeinnaam

Daarnaast biedt John als domain broker met domains.nl ook een bemiddelingsservice aan, waardoor je de verkoop van jouw domeinnaam uit handen geeft aan een ervaren en eerlijke bemiddelaar. Als je jouw domeinnaam wilt aanbieden of verkopen via de Domeinnamengroep, kun je met een facebook account toegang vragen tot deze besloten groep domainers.

“Inmiddels heeft de Facebook Domeinnamengroep 800+ leden. Allemaal domainers met een eigen portfolio domeinen en netwerk in Nederland”
– John Klokgieter

Daarnaast is het ook belangrijk om je domeinnaam goed te promoten. Maak een visuele en eigen uitstraling om je domeinnamen te laten opvallen. Je domeinnaam krijgt zo veel meer aandacht en de kans op een verkoop wordt vergroot.

Dus wil jij je portfolio .nl domeinnamen verkopen, dan is deze Domeinnamengroep de juiste plek tot een succesvolle verkoop.

Jouw .nl domeinnaam aanbieden in de Domeinnamengroep op Facebook?

Domeinnaam verkopen

Enkele beschikbare bedrijfsnamen