Bedrijfsnaam kopen

Het kopen van een bedrijfsnaam is sneller en effectiever dan het verzinnen van een nieuwe naam en daarna de juiste domeinnamen en rechten verkrijgen. Wij hebben in 15+ jaar een mooie lijst namen verkregen en als bedrijfsnamen winkel ingericht. Je vind hier mooie, korte namen met een lange historie. Sommige namen hebben een historie waar je als startende ondernemer ook direct profijt van kunt hebben. Hierdoor is het kopen van een bedrijfsnaam vaak goedkoper dan het verzinnen van een nieuwe bedrijfsnaam.

Beschikbare bedrijfsnamen


Bedrijfsnaam kopen

Vind snel een passende en goed klinkende naam voor jouw bedrijf of product

Aanbod bedrijfsnamen

Professioneel logo laten maken?

Heb je een mooie naam gevonden en gekocht in onze winkel? Dan ontvang je van ons een kortingscode van 30% op alle diensten van onze partner logomaken.nl. Zo ben je in één klap verzekerd van een professionele bedrijfsnaam, logo of huisstijl en kun je jouw product of dienst optimaal promoten.

Logo ontwerpen bekijken

Het grote voordeel van een bedrijfsnaam kopen is dat de juiste domeinnamen al geregistreerd zijn, hierdoor is zoeken naar een beschikbare domein of het onderhandelen niet nodig. Zo heb je keuze uit veel korte, premium namen en kun je snel van start met het creëren van een professioneel imago.
Tips & inspiratie

Professionele indruk

Met een goede korte bedrijfsnaam maak je een professionele indruk bij jouw klanten. Door te kiezen voor een korte naam is deze gemakkelijk te onthouden en ook is het voor een logo ontwerper makkelijker een sterk herkenbaar logo te ontwerpen. Zeker in de start fase van jouw bedrijf is het belangrijk goed na te denken over de bedrijfsnaam. Een naamswijziging in een latere fase is altijd vervelend en kost extra om bestaande klanten op de hoogte te brengen.

Kies vandaag nog een unieke naam voor je bedrijf

Bekijk ons mooie aanbod professionele bedrijfsnamen. Direct de juiste domeinnamen kopen en je klanten aanspreken met een bedrijfsnaam die makkelijk te onthouden is.

Bedrijfsnaam vinden