Bedrijfsnaam generator inzetten

Een bedrijfsnaam generator gebruiken voor idee├źn

Je bent ze vast al tegengekomen op internet in je zoektocht om tot een goede bedrijfsnaam te komen. Bedrijfsnaam generators. Vaak zijn deze generators niet in het Nederlands. Ze bedenken creatieve namen op basis van de termen die jij ingeeft en combineren de letters of woorden met elkaar. Helaas kunnen deze generators geen rekening houden met de beschikbaarheid van de juiste domeinnamen, merkenrecht en de inzetbaarheid van een naam t.o.v. concurrenten.

Hoe kan een bedrijfsnaam generator mij helpen?

Zeker. Het kan helpen om inspiratie op te doen. Het zet je aan het denken welke woorden belangrijk zijn voor jouw bedrijf of doelgroep. Maar het is mij nog niet vaak gelukt om een goede bedrijfsnaam te laten verzinnen door een bedrijfsnaam generator.

Is er een betere manier voor het bedenken van een goede bedrijfsnaam?

Ja, absoluut. Een erg handige tool die wij altijd inzetten wanneer een opdrachtgever ons vraagt om een goede bedrijfsnaam te verzinnen is: expireddomains.net. Hierop vind je veel grote databases waarin je met verschillende filters snel kunt zoeken naar de juiste naam.

Expired domains

Je maakt gratis een account op expireddomains.net. Nadat je bent ingelogd kun je gaan zoeken en filteren in de grootste databases met verlopen maar ook te koop staande domeinnamen. De namen staan te koop op verschillende domeinnaam marketplaces zoals Sedo, Dan of GoDaddy.

Hulp nodig bij het bedenken en vinden van een mooie bedrijfsnaam?

Wij denken graag al in een vroeg stadium met je mee bij het neerzetten van een sterk merk.

Kennismaken?

Enkele beschikbare bedrijfsnamen